RRETH NESH

BerlinTexx ka nje suport për cilësinë në raportin më të mirë të mundshëm të çmimeve. Nëse jeni në kërkim të modës më të fundit nga trendet me moderne dhe të sapoardhura, aksesorë në shtëpi ose mobilje - në dyqanet tona do të gjeni artikujt më të mirë me oferta deri në 70% në VNM!
Asortimenti i përditshëm i ndryshimeve dhe qarkullimi i shpejtë i produkteve dallojnë sherbimin tonë. Kombinimi i markave, modës dhe çmimit me pakicë është vendimtar për përvojën tuaj të blerjeve.

Gjëja më e rëndësishme: Të gjitha vetëm kur rezervat zgjasin! Në shumicën e rasteve, të gjitha artikujt janë absolutisht unik dhe në kërkesë të lartë.
 
 

PËRGJEGJËSIA

Ndihemi të përgjegjshëm. Jo vetëm ndaj klientëve tanë, por edhe ndaj atyre që ndajnë përgjegjësinë për suksesin tonë: personelin tonë.
Ne jemi një ekip! Pavarësisht nga ngjyra e lëkurës, gjinia ose feja. Ne jemi krenar për punonjësit tanë dhe është shumë e rëndësishme për ne që ato të mbështeten dhe të integrohen në kompaninë tonë në afat të gjatë.

Si e arrijmë këtë?
Paga mesatare, programet e trajnimit, orët e rregullta të punës dhe mjedisi ynë i njohur karakterizojnë filozofinë tonë. Bashkëpunimi ynë me partnerët dhe furnizuesit tanë bazohet në transparencë të plotë dhe në përputhje të plotë me udhëzimet mjedisore. Për shembull, ngarkesat dhe dërgesat dorëzohen në njësi paketimi të riciklueshme.

DYQANET

Kili

 

KONTAKT