RRETH NESH

Mirësevini në Berlin Cafe. Kafe e freskët, ushqime të shijshme dhe një atmosferë mjaft e këndshme. Berlinerët sigurojnë ëmbëlsira,ushqime te tjera të shijshme si dhe pije freskuese të nevojshme gjatë blerjeve tuaja. Cilësia që ju duhet të shijoni.

A e dini?
Me BerlinTexx, BerlinTexx femme dhe BerlinTexx Home, ju do të merrni falas një kafe të shijshme!
 
 

PËRGJEGJËSIA

Ndihemi të përgjegjshëm. Jo vetëm ndaj klientëve tanë, por edhe ndaj atyre që ndajnë përgjegjësinë për suksesin tonë: personelin tonë.
Ne jemi një ekip! Pavarësisht nga ngjyra e lëkurës, gjinia ose feja. Ne jemi krenar për punonjësit tanë dhe është shumë e rëndësishme për ne që ato të mbështeten dhe të integrohen në kompaninë tonë në afat të gjatë.

Si e arrijmë këtë?
Paga mesatare, programet e trajnimit, orët e rregullta të punës dhe mjedisi ynë i njohur karakterizojnë filozofinë tonë. Bashkëpunimi ynë me partnerët dhe furnizuesit tanë bazohet në transparencë të plotë dhe në përputhje të plotë me udhëzimet mjedisore. Për shembull, ngarkesat dhe dërgesat dorëzohen në njësi paketimi të riciklueshme.

DYQANET


Shqiperi

Rruga Pjeter Hanxhari Nr. 17

PRANA ISH URT DURRES, TIRANA


 

KONTAKT